Gym

vijesti

     U garešničkoj Župi Pohoda Blažene Djevice Marije prošlog je petka obilježen blagdan Marinje i Dan župe te ujedno i Dan Grada Garešnice, koji se od prije nekoliko godina slavi na isti dan, 31. svibnja, kao i Dan župe. Ove godine obilježeno je i 690 godina od prvog pisanog spomena župe i 260 godina od izgradnje crkve u Garešnici. Pripreme za župnu svetkovinu počele su 25. svibnja molitvom krunice i ispovjedi te misom i molitvenim bdijenjem mladih koje je animirao župni zbor mladih.

     U garešničkoj župnoj crkvi u proteklom su tjednu održani koncerti polaznika glazbene škole i školskog zbora OŠ Garešnica te tradicionalni marijanski koncert „Za Nju, Majku Jednu“  kojeg je svojim dolaskom uveličao i bjelovarsko križevački biskup mons. Vjekoslav Huzjak. Na sam Dan župe, prije mise koju je predvodio banjalučki biskup mons. Željko Majić, održan je i koncert Pjevačke skupine Hrvatska žena.

     Nakon mise Marinja garešnički župnik Dejan Tot u dvorištu župne kuće organizirao je druženje hodočasnika uz potporu članova Lovačke udruge Srnjak iz Garešnice, Udruge specijalne policije Garešnice te udruge vinogradara i voćara Garešnice i Kapele. Uz zvuke tamburice svi su mogli kušati gulaš, a djeca se i igrati u napuhancu koji je također bio postavljen.

GRAD GAREŠNICA

Vladimira Nazora 20A

43280 Garešnica

MB: 02555000

OIB: 58382750026

IBAN: HR5824020061811900008

 

 INFO KONTAKTI

Tel: 043 675 930

Faks: 043 531 568

E-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Odluka o radnom vremenu  (.docx)

SLUŽBENIK ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA

Johan Hima

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA- opširnije

IZJAVA O PRISTUPAČNOSTI MREŽNIH STRANICA GRADA GAREŠNICE


JEDINSTVENI DIGITALNI PRISTUPNIK