Gym

vijesti

     Ovogodišnje obilježavanje Dana grada Garešnice i Dana garešničke Župe Pohoda Blažene Djevice Marije protiče je u znaku brojnih događanja. Počelo je izložbom „Šuma okom šumara“ koja je 23. svibnja otvorena u prostorijama Centra za posjetitelje (na fotografiji), prošle srijede su održane Sportske igre mladih i koncert garešničke glazbene škole, a u petak je održan koncert klasične i sakralne glazbe učenika glazbenih škola iz Daruvara i Pakraca te Spomenke Bogeljić i Ivane Gereci u garešničkoj crkvi.

     Subota je bila rezervirana za ljubitelje savate boksa koji su u srednjoškolskoj sportskoj dvorani imali prilike pratiti „Garešnica Savate Open“, a nedjelja za ljubitelje kazališta koji su u Hrvatskom domu mogli pogledati komediju Gala teatra „Otvoreni brak“. U ponedjeljak je upriličena kino predstava u domu te je potom na središnjem gradskom trgu održan koncert grupe Mejaši. Nakon Mejaša najizdržljivije posjetitelje je zabavljao DJ Tomek.

     U utorak u okviru obilježavanja Dana državnosti, Dana grada i Dana župe Pohoda Blažene Djevice Marije u garešničkoj su župnoj crkvi održani misa, koju je vodio vlč. Dejan Tot, te marijanski koncert „Za Nju Majku Jednu“, na kojem su nastupili Gareški kulturni centar, pjevačka skupina „MedjuWodje“ i etno skupina „Čuvarice“ Prozor/Rama. Istoga dana za sve građane i posjetitelje na jezeru Skresovi u Garešnici organiziran je zajednički ručak te je održana utrka kajacima.

     Na sam Dan grada u srijedu 31.5. održat će se svečana sjednica Gradskog vijeća, a prije sjednice sveta misa u garešničkoj crkvi i polaganje vijenaca na spomenik hrvatskim braniteljima. U okviru obilježavanja Dana grada u domu u Kajgani od 8. do 11. lipnja održat će se šahovski turnir „Garešnica open 2023.“

GRAD GAREŠNICA

Vladimira Nazora 20A

43280 Garešnica

MB: 02555000

OIB: 58382750026

IBAN: HR5824020061811900008

 

 INFO KONTAKTI

Tel: 043 675 930

Faks: 043 531 568

E-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Odluka o radnom vremenu  (.docx)

SLUŽBENIK ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA

Johan Hima

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA- opširnije

IZJAVA O PRISTUPAČNOSTI MREŽNIH STRANICA GRADA GAREŠNICE


JEDINSTVENI DIGITALNI PRISTUPNIK