Gym

vijesti

     Seniorke RK Garešnica završile su prvenstvo 2. HRL – sjever na 10. mjestu sa 16 osvojenih bodova u konkurenciji 12. ekipa u ligi, a seniori RK Garešnice prvenstvo 3. HRL – sjever okončali su na 5. mjestu s osvojenih 27 bodova između 12. klubova koji se natječu u toj ligi. S tim su rezultatima, kako doznajemo, u garešničkom rukometnom klubu zadovoljni jer su rukometašice unatoč slabijem plasmanu uspjele sačuvati mjesto u drugoj ligi, a rukometaši su se ove sezone napokon konsolidirali i igraju sve bolje.

     - Cilj nam je bio ostati u drugoj ligi i to smo ostvarili. Činjenica je da su naše rukometašice u samo dvije utakmice bile kompletne. Da smo u svim susretima igrali kompletni i da sve djevojke mogu redovito trenirati po kvaliteti smo sigurno među prve tri ekipe u ligi. Zbog posla, fakulteta i drugih obveza to ne možemo ostvariti i zato moramo biti zadovoljni. Mi nemamo ambicije ići u prvu ligu nego želimo jačati domaću ekipu i rad kluba – rekao nam je trener garešničkih rukometašica Neven Santo.

     - Što se tiče seniora oni su se ove sezone digli na peto mjesto što je zadovoljavajuće i čestitam igračima i treneru Sušiloviću na tome. Nadamo se da će se u ekipu vratiti ozlijeđeni Ivan Masnec, a otvoreni smo i za dovođenje nekoliko pojačanja kako bi još osnažili ekipu. Nije nam ambicija viši rang jer za to nemamo financijske i igračke kapacitete. Naš realni cilj iduće sezone bit će mjesto u vrhu ove lige – kaže predsjednik RK Garešnice Njegovan Gazibara.

GRAD GAREŠNICA

Vladimira Nazora 20A

43280 Garešnica

MB: 02555000

OIB: 58382750026

IBAN: HR5824020061811900008

 

 INFO KONTAKTI

Tel: 043 675 930

Faks: 043 531 568

E-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Odluka o radnom vremenu  (.docx)

SLUŽBENIK ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA

Johan Hima

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA- opširnije

IZJAVA O PRISTUPAČNOSTI MREŽNIH STRANICA GRADA GAREŠNICE


JEDINSTVENI DIGITALNI PRISTUPNIK