Gym

vijesti

     Garešnički Brestovac je najveće naselje na području Grada Garešnice, a nadaleko je prepoznatljiv po tamošnjoj drvnoj industriji koja ima dugu tradiciju u tom kraju, ali i po slozi tamošnjih stanovnika koja se ogleda u dobroj suradnji svih udruga koje djeluju u tom naselju. Rezultat tog zajedništva i dobre suradnje s Gradom Garešnicom su brojne aktivnosti na unapređenju kvalitete života tamošnjih stanovnika o kojima nam je više rekao predsjednik Mjesnog odbora Garešnički Brestovac Željko Čop.

     - U proteklom razdoblju kompletno je obnovljen naš radnički dom koji je dobio novo krovište, klimatizaciju, podove i sanitarni čvor. Asfaltiran je preostali dio Ulice 30. svibnja od središta naselja prema tzv. Maloj Bosni plus odvojak, a dovršeno je i unutarnje uređenje prostorija NK Brestovac te uređeno parkiralište kod igrališta. Redovito smo održavali zelene površine u mjestu te smo sudjelovali i u organizaciji proslave 1. svibnja, proslavi Male Gospe i na Susretima Brestovaca. Dobro surađujemo sa svim udrugama u mjestu, a u svim aktivnostima nas prati Grad Garešnica – kaže Željko Čop koji kao najznačajnije radove za vrijeme aktualno saziva mjesnog odbora izdvaja energetsku obnovu područne škole i dječjeg vrtića. 

     U narednom razdoblju planiraju nastaviti s brojnim aktivnostima, a predsjednik Čop izdvaja, asfaltiranje u središtu naselja kod škole i trgovine, izgradnju vodovodne mreže u ulicama koje ju još nemaju te postavljanje fasade na klupski objekt NK Brestovac i obnova tribine na igralištu toga kluba. 

GRAD GAREŠNICA

Vladimira Nazora 20A

43280 Garešnica

MB: 02555000

OIB: 58382750026

IBAN: HR5824020061811900008

 

 INFO KONTAKTI

Tel: 043 675 930

Faks: 043 531 568

E-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Odluka o radnom vremenu  (.docx)

SLUŽBENIK ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA

Johan Hima

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA- opširnije

IZJAVA O PRISTUPAČNOSTI MREŽNIH STRANICA GRADA GAREŠNICE


JEDINSTVENI DIGITALNI PRISTUPNIK