Gym

vijesti

     Prošla sezona za natjecateljsku ekipu ŠRD „Ilova“ iz Garešnice u sastavu Dražen Štajduhar, Josip Kutlić, Renato Hynek, Dražen Bengez, Željko Kljajić i kapetan Marko Kutlić bila je vrlo uspješna. Osvojili su 5. mjesto u prvenstvu Prve hrvatske ribolovne lige u lovu ribe udicom na plovak, prvo mjesto u Županijskoj ligi, bili su pobjednici  Kupa županije i osvojili su drugo mjesto na Kupu Hrvatske koje im je donijelo pravo nastupa na Kupu Jadransko podunavskih zemalja koji će se održati u rujnu u Crnoj Gori. Osim toga nastupili su i na Svjetskom klupskom prvenstvu u Belgiji. Zbog svih tih uspjeha proglašeni su i najboljom muškom seniorskom ekipom Grada Garešnice u 2022. godini.  

     Novu sezonu otvorili su nastupom u prva dva kola Prve hrvatske ribolovne lige u lovu ribe udicom na plovak na Bosutu u Vinkovcima nakon kojih su na sedmom mjestu. Istovremeno su započeli i s županijskom ligom  i županijskom kupom. Ove sezone planiraju ponoviti prošlogodišnje uspjehe tako da se nadaju plasmanu među prvih pet ekipa u Prvoj ligi, ponovnom osvajanju županijske lige te plasmanu na završnicu Kupa Hrvatske.  

     U novu sezonu ušli su s 50 novih platformi izgrađenih za zapadnoj obali Skresova tako da sada mogu primiti 110 natjecatelja na svom ribnjaku. Na njihovom jezeru tijekom sezone održat će se brojna ligaška natjecanja od Prve hrvatske fider lige do lige invalida, mastera i veterana. Na Skresovima će se u okviru manifestacije „Rujan uz vodu” održati i natjecanje u vožnji kajaka te brojni šaranski kupovi na kojima će nastupiti i njihova šaranska ekipa.

GRAD GAREŠNICA

Vladimira Nazora 20A

43280 Garešnica

MB: 02555000

OIB: 58382750026

IBAN: HR5824020061811900008

 

 INFO KONTAKTI

Tel: 043 675 930

Faks: 043 531 568

E-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Odluka o radnom vremenu  (.docx)

SLUŽBENIK ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA

Johan Hima

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA- opširnije

IZJAVA O PRISTUPAČNOSTI MREŽNIH STRANICA GRADA GAREŠNICE


JEDINSTVENI DIGITALNI PRISTUPNIK