Gym

vijesti

     U garešničkom Hrvatskom domu održana je izvještaja skupština Vatrogasne zajednice Grada Garešnice čiji su rad svojom nazočnošću uz predstavnike 16 DVD-a i JVP Garešnica, podržali i uveličali brojni gosti i uzvanici među kojima su bili i predsjednik Hrvatske vatrogasne zajednice Ante Sanader te glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković. Osim njih nazočni su bili i čelni ljudi županijske Vatrogasne zajednice predsjednik Silvestar Šefović i zapojednik Josip Heger, zapovjednici Javnih vatrogasnih postrojbi iz susjednih gradova, čelnici Grada Garešnice Josip Bilandžija i Željko Starčević, župnici Dejan Tot i Kristijan Bogdan i drugi. 

     Skupštinu je vodio predsjednik gradske VZ Đuro Petrić koji je podnio iscrpno izvješće o radu u prošloj godini. On je, između ostalog, kazao da Zajednica ima 1.503 člana u 16 DVD-a i JVP Garešnica. Od toga je 20 profesionalnih vatrogasaca, 115 operativnih u DVD-ima, 306 izvršnih članova od kojih je 40 žena, 51 pričuvni i 184 člana vatrogasnog podmlatka i mladeži. Osim toga još je 35 veterana, 31 počasni član, 79 pripravnika i 682 pomažuća člana. Iz toga proizlazi, ustvrdio je, da je svaki šesti stanovnik Garešnice član nekog od 16 DVD-a koja djeluju na području Grada Garešnica. U prošloj godini povećan je broj mladih, a to će biti jedan od prioriteta i u narednom razdoblju. Podsjetio je na sve aktivnosti u kojima su sudjelovali vatrogasci, a posebno na sudjelovanje u saniranju šteta od potresa na području susjedne Sisačko-moslavačke županije. 

     U nastavku je izvješće o radu zapovjednika VZ-a podnio Tomislav Kunješić, financijsko izvješće Zlatko Rončević, izvješće inventurne komisije Damir Marincl te izvješće Nadzornog odbora Tihomir Kranjec. Sva su izvješća članovi skupštine prihvatili, a potom je predsjednik Hrvatske vatrogasne zajednice Ante Sanader uručio povelju HVZ-a za životno djelo „Đuro Stjepan Deželić“ tajniku gradske Vatrogasne zajednice Zlatku Rončeviću. Na skupštini su uručene i zahvalnice vatrogascima za nesebičnu pomoć stradalima u potresu u Sisačko-moslavačkoj županiji.

GRAD GAREŠNICA

Vladimira Nazora 20A

43280 Garešnica

MB: 02555000

OIB: 58382750026

IBAN: HR5824020061811900008

 

 INFO KONTAKTI

Tel: 043 675 930

Faks: 043 531 568

E-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Odluka o radnom vremenu  (.docx)

SLUŽBENIK ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA

Ivana Burić

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA- opširnije

IZJAVA O PRISTUPAČNOSTI MREŽNIH STRANICA GRADA GAREŠNICE