Gym

vijesti

     Sportska zajednica Grada Garešnice održala je skupštinu na kojoj su prihvaćeni plan i program rada za 2022. godinu te financijski plan. Na njoj su bili nazočni predstavnici sportskih udruga koje djeluju na području Grada Garešnice, a vodio ju je predsjednik Željko Rijetković koji je rekao da će izvještajna skupština o radu Sportske zajednice u prošloj godini biti održana početkom veljače. 

     Kako je rečeno Sportska zajednica će do kraja veljače raspisati natječaj za dodjelu financijskih sredstava sportskim udrugama. Do tada se planira napraviti novi izračun postotaka za raspodjelu tih sredstava kako bi se osigurala što veća pravičnost u raspodjeli novca sportskim udrugama odnosno kako bi kriteriji te raspodjele bili što jasniji i pravedniji. U gradskom proračunu ove će godine, rečeno je na skupštini, za sport biti osigurano 750 tisuća kuna što je u odnosu na prošlu godinu više za 10 tisuća kuna. Dio tih sredstva, oko 650 tisuća kuna, podijelit će se udrugama, a ostatak je namijenjen za rad s mlađim uzrastima sportaša i redovan rad Sportske zajednice.

     Trenutno na području Grada Garešnice postoji 20-ak sportskih udruga. Od njih je jedini prvoligaš ŠRD Ilova iz Garešnice, a u drugoj su ligi samo rukometašice RK Garešnica. Ostali su klubovi niže rangirani, a najviše je nogometnih klubova koji se natječu u županijskim ligama. Prošla godina po pitanju natjecanja bila je problematična zbog pandemije koronavirusa, no većina prvenstava u kojima se natječu ovdašnji klubovi je odigrana. Sportska zajednica je udrugama isplatila sva planirana sredstva, a ona su dio novca kojeg nisu utrošili u redovno natjecanje usmjerili u kupovinu sportske opreme i uređenje klupske infrastrukture.

GRAD GAREŠNICA

Vladimira Nazora 20A

43280 Garešnica

MB: 02555000

OIB: 58382750026

IBAN: HR5824020061811900008

 

 INFO KONTAKTI

Tel: 043 675 930

Faks: 043 531 568

E-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Odluka o radnom vremenu  (.docx)

SLUŽBENIK ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA

Ivana Burić

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA- opširnije

IZJAVA O PRISTUPAČNOSTI MREŽNIH STRANICA GRADA GAREŠNICE