Gym

vijesti

     Rukometašice RK Garešnica prvi dio prvenstva 2. HRL – sjever završile su na 9. mjestu od 12. ekipa u ligi, a zabilježile su tri pobjede, šest poraza i dvije neriješene utakmice. Taj rezultat nešto je slabiji u odnosu na posljednje sezone u kojima su imale uzlaznu putanju u igri i rezultatima. No, kako doznajemo, to ih nije deprimiralo te su, odlučne da poboljšaju svoje igre i status na tablici, prošli tjedan krenule s pripremama za nastavak prvenstva. 

     - Loše otvaranje prvog dijela sezone i izgubljene utakmice u prva dva kola protiv Pitomače i varaždinske Koke odrazile su se na daljnji tijek prvenstva što je u konačnici i rezultiralo nešto slabijim plasmanom. Naš problem je što djevojke neredovito treniraju i to se odražava na igru. No, njihov izostanak je opravdan, a povezan je sa studiranjem i s poslom što je ipak za njih najvažnije. Kad se skupimo možemo pobijediti bilo koju ekipu međutim ove smo sezone u svakoj utakmici igrali nekompletni, a mučile su nas i ozljede – rekao nam je trener garešničkih rukometašica Neven Santo.

      Njihov cilj u nastavku prvenstva bit će zadržati status drugoligaša, a nešto više od pukog preživljavanja u ligi planiraju tek za iduću sezonu kada će se u sastav vratiti sada ozlijeđene Viktorija Santo i Lucija Lacković koje su operirale koljeno, a neke bi djevojke do tada trebale završiti i fakultete. U jesenskom dijelu prvenstva veliku podršku prvoj ekipi dobrim su igrama dale i mlade Asja Bećirspahić, Petra Radak, Daria Perković i Mirna Juretić koje su priključene seniorkama. Pripreme za drugi dio sezone počele su 7. siječnja, trenira se tri puta tjedno, a u planu su i prijateljske utakmice sa Samoborom i Pitomačom.

GRAD GAREŠNICA

Vladimira Nazora 20A

43280 Garešnica

MB: 02555000

OIB: 58382750026

IBAN: HR5824020061811900008

 

 INFO KONTAKTI

Tel: 043 675 930

Faks: 043 531 568

E-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Odluka o radnom vremenu  (.docx)

SLUŽBENIK ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA

Ivana Burić

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA- opširnije

IZJAVA O PRISTUPAČNOSTI MREŽNIH STRANICA GRADA GAREŠNICE