Gym

vijesti

     Kraj 2021. godine Garešnici je donio veliku sportsku manifestaciju namijenjenu djeci i mladima. Sportska dvorana srednje škole bila je poprište tradicionalnog 16. „Winter Indoor Cupa 2021“, čiji je organizator bila Sportska akademija Petica iz Hercegovca. To tradicionalno natjecanje spada među najstarije dvoranske nogometne turnire za mlađe uzraste u Hrvatskoj, a održano je pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta te uz podršku Sportske zajednice Grada Garešnice i Općine Hercegovac.  

     Ovogodišnji turnir održan je u sedam dobnih kategorija, a okupio je rekordan broj klubova, njih čak 71. Nastupile su ekipe iz pet županija središnje Hrvatske, a u natjecanjima je sudjelovalo više od tisuću mladih nogometaša što ovaj turnir čini jednim od najvećih u središnjoj Hrvatskoj pa i šire. Bila je to odlična promocija nogometa, ali i Grada Garešnice na kojoj treba odati priznanje uspješnim organizatorima Željku Ščukoviću i Draženu Gelenčiru, voditeljima Sportske akademije Petica.   

     U kategoriji U-7 pobijedio je NK Bjelovar. Taj je uzrast predvođen trenerom Marinom Nikolićem u finalu svladao gradskog rivala Slogu sa 3:2 tek nakon izvođenja sedmeraca s obzirom da je regularni dio utakmice završio bez pogodaka. U utakmici za treće mjesto kutinska Moslavina je pobijedila BŠK-a iz Brezovca 1:0. Najbolji igrač bio je Lovro Kristijan iz Sloge, strijelac Matija Paurić iz Bjelovara, a vratar Duje Bakić, također iz NK Bjelovar.   

     NK Bjelovar osvojio je i kategoriju U-9, a taj uzrast je predvodio trener Tomislav Pavić. U finalu je svladao Naftaša iz Ivanić Grada 3:0. Treći je bio domaći Garić koji je predvođen trenerom Vladimirom Vaclavekom pobijedio Daruvar 1:0. Najbolji golman u tom je uzrastu bio Petar Novaković iz Garića, igrač Karlo Tomašković iz Bjelovara, a strijelac Leo Blažinović iz Naftaša.  

     U susretu za treće mjesto u kategoriji U-11 Suhopolje je bilo uvjerljivije od Daruvara 2, a u finalu Daruvar predvođen trenerom Grgom Kašljevićem nadigrao je pakrački Hajduk, kojeg je vodio Dubravko Ljevaković. Najbolji igrač bio je Roko Kokalović iz Hajduka, najbolji strijelac Matko Marić iz Daruvara, a vratar Josip Brletić također iz Daruvara.   

     Pobjednik kod uzrasta U-13 bila je Segesta iz Siska, koja je u finalu svladala Garića tek nakon izvođenja sedmeraca (3:1, 1:1). U utakmici za treće mjesto Suhopolje je na krilima svojih navijača pobjedonosni pogodak protiv pakračkog Hajduka postiglo doslovce u posljednjim sekundama utakmice (2:1). Igrač turnira bio je Leon Rendić iz Hajduka, najbolji strijelac Matia Jozanović iz Moslavine, a najbolji vratar Filip Ščuković iz Garića.

     U kategoriji U-15 najbolji je bio Hajduk iz Pakraca, koji je u finalu svladao Garića (4:3) također nakon izvođenja sedmeraca, obzirom da je regularni dio utakmice završio bez pobjednika (1:1). Udarci sa sedam metara obilježili su i utakmicu za treće mjesto u kojoj je Daruvar bio uspješniji od Virovitice (4:3, 0:0). Najbolji igrač bio je Luka Knežević iz Virovitice, strijelac Dorijan Šinko iz Garića, a vratar Neo Želimorski iz Hajduka.  

     U kategoriji U-17 pobijedio je Naftaš Ivanić koji je u finalu svladao Slogu iz Bjelovara s 2:0 dok je treće mjesto pripalo Dinamu iz Vidovca-Dervišage koji je na penale pobijedio Lastu iz Gudovca. Kod tog uzrasta istaknuli su se Ivan Baranašić (Sloga) kao najbolji igrač, Laurent Curi (Naftaš) bio je najbolji strijelac, a Josip Marković (Dinamo) najbolji golman. U kategoriji juniora (U-19) slavio je Lipik 1925 koji je u finalu pobijedio domaćeg Garića na penale. Treće mjesto pripalo je Moslavini koja je pobijedila Lastu iz Gudovca sa 7:2. Najbolji igrač juniora bio je Dario Ostojić iz Garića, najbolji strijelac Klaudio Jergović također iz Garića, a vratar Leonardo Rusmir iz Lipika.

GRAD GAREŠNICA

Vladimira Nazora 20A

43280 Garešnica

MB: 02555000

OIB: 58382750026

IBAN: HR5824020061811900008

 

 INFO KONTAKTI

Tel: 043 675 930

Faks: 043 531 568

E-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Odluka o radnom vremenu  (.docx)

SLUŽBENIK ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA

Ivana Burić

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA- opširnije

IZJAVA O PRISTUPAČNOSTI MREŽNIH STRANICA GRADA GAREŠNICE